Banner 980x90

Burtnieku novadā deputātes pilnvaras nolikusi sociālā darbiniece Troiņikova

Rīga, 4.janv., LETA. Burtnieku novada domes deputātes pilnvaras pirms laika nolikusi sociālā darbiniece Solveiga Troiņikova, noskaidroja aģentūra LETA.

Deputāte aizvadītā gada izskaņā vērsusies pašvaldībā ar iesniegumu, lūdzot pēc pašas vēlēšanos atbrīvot viņu no deputātes amata.

Troiņikova 2017.gada 3.jūnija pašvaldību vēlēšanās tika ievēlēta no saraksta "Gods kalpot mūsu Latvijai". Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka pašvaldību vēlēšanās Burtnieku novada domē no "Gods kalpot mūsu Latvijai" saraksta tika ievēlēti divi pārstāvji.

Stājoties deputātes amatā, Troiņikova savā amatpersonas deklarācijā bija norādījusi, ka viņai pieder dzīvoklis Valmierā un viņas parādsaistības ir 28 617 eiro.

Nākamais pretendents uz deputāta amatu no saraksta "Gods kalpot mūsu Latvijai" ir sociālais darbinieks Jānis Zauers. Viņš vēlēšanās ieguvis 299 balsis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)