Banner 980x90

Balsojums par jauno Beverīnas novada domes priekšsēdētāju beidzas bez rezultāta

Foto: Twitter.com/Beverīnas novads
Foto: Twitter.com/Beverīnas novads

Ziņa papildināta ar 2., 3. un 4.rindkopu.

Ceturtdien, 11.februārī Beverīnas novada domē sasauktā ārkārtas sēde, kurā no amata bija plānots atbrīvot tās priekšsēdētāju Sandri Brālēnu ("Beverīnas spēks"), beigusies bez rezultātiem, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja no Beverīnas novada pašvaldības ieraksta mikribloga vietnē "Twitter".

Kā Valmiera24.lv informē Beverīnas novada pašvaldības sekretāre Raimonda Cielēna, līdzšinējais domes priekšsēdētājs Sandris Brālēns ar piecām balsīm "par" un četrām "pret" ir atbrīvots. 

Jaunajam priekšsēdētāja amatam izvirzīts Sergejs Melngāršs ("Kaugurieši") netika iebalsots. Balsojumā par viņu balsoja pats Menlgāršs, Iveta Rambola ("Kaugurieši") un Romāns Vaščenko ("Savieši") , bet pārējie seši deputāti balsoja balsoja "pret".

Nākamā domes sēde, kurā paredzēts vēlēt par jaunu domes priekšsēdētāju, paredzēta otrdien, 16.februārī.

Valmiera24.lv jau vēstīja, ka lems par Beverīnas novada domes priekšsēdētāja atbrīvošanu no amata

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)