Banner 980x90

Autovadītāju ievērībai: satiksmes ierobežojumi uz Valmieras šosejas

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Valsts autoceļu tīklā ir atsākti remontdarbi un turpinās bedru remonts, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrs un Komunikācijas daļa būvdarbi ir sākušies uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam. No Rubenes līdz Valmierai ir trīs luksoforu posmi, bet tālāk līdz Mellupes tiltam ierobežojumu nav. Paredzamais objekta šķērsošanas laiks pārsniedz pusstundu.

 

Būvdarbi notiek arī citur uz valsts autoceļiem. Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, tīmekļa vietnē "www.lvceli.lv" kā arī aplikācijā "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)