Banner 980x90

Augustā Pilsdrupu estrādē notiks trīs brīvdabas izrādes

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Jau sesto vasaru Valmieras Pilsdrupu estrādē cikla "Vasaras vakari teātru spēlēs" ietvaros valmierieši un pilsētas viesi aicināti apmeklēt brīvdabas teātra izrādes. 

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā, augustā Pilsdrupu estrādē notiks trīs brīvdabas teātra izrādes: 18.augustā plkst.19.00 ar izrādi "Kad sapņi piepildās" viesosies Rubenes amatierteātris "Volatus" (režisore Inese Stepane), savukārt 25.augustā no plkst.19.00 varēs vērot divas izrādes – "Dzimumdienas rītā" un "Ragana" - Kauguru pagasta amatierteātra izpildījumā (režisors Oskars Morozovs).

Izrāžu apmeklējums bez ieejas maksas. Jāpiebilst, ka lietus gadījumā izrādes notiks Valmieras Kultūras centrā.

Brīvdabas izrāžu norisi organizē Valmieras Kultūras centrs, finansiāli atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)