Banner 980x90

Ārstniecības iestāžu kvalitātes balvu saņem arī Vidzemes slimnīca

Foto: Valmiera24.lv
Foto: Valmiera24.lv

"Ārstniecības iestāžu kvalitātes balvu 2015" šogad saņēma Jūrmalas, Vidzemes un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas, kā arī SIA "Veselības centrs 4", aģentūrai LETA pastāstīja organizatoru pārstāve Guna Zvirbule.

Kvalitātes balvu nominācijā "Ķirurģiskā profila nodaļa" saņēma Vidzemes slimnīcas Traumatoloģijas nodaļa. Savukārt balvu nominācijā "Dzemdību nodaļa" saņēma Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļa, bet nominācijā "Onkoloģiskā profila nodaļa" kvalitātes balvu saņēma Austrumu slimnīcas Terapeitiskās radioloģijas un medicīnas fizikas klīnikas kodolmedicīnas klīniskā daļa.

Savukārt nominācijā "Veselības centrs" balvu saņēma "Veselības centra 4" Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnika.

Balvas mērķis ir veicināt kvalitātes vadības ieviešanu Latvijas ārstniecības iestādēs, kā arī izglītot ārstniecības iestādes par kvalitātes vadības nozīmi un iespēju ar tās palīdzību ne tikai izpildīt normatīvajos aktos noteiktās prasības un kritērijus, bet arī konsekventi īstenot savu darbības pamatmērķi - nodrošināt nevainojamu pacientu aprūpi, ārstniecības pakalpojumu kvalitāti un efektivitāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)