Banner 980x90

Ar dziesminieka Goran Gora koncertu tiks atklāta Valmiermuižas Vasarnīcas trešā vasara

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau šo piektdien, 2.jūnijā, plkst.19.00 slēģus apmeklētajiem vērs iemīļotā Valmiermuižas Vasarnīca pie Vaidavas ezera. Par godu vasarai un atkal satikšanās priekam klausītājus iepriecinās dziesminieka Goran Gora koncerts.   

Arī šogad Vaidavas viesiem, līdztekus ezera vilinājumam un aktīvās atpūtas iespējām ezera krastā,  Valmiermuižas Vasarnīcā būs iespējams atveldzēties ar Latvijā ražotiem našķiem un spirdzinājumiem. Šī vasarnīcai būs jau trešā sezona, un viesmīlīgās krodzinieces neslēpj prieku par atkal satikšanos ar iemīļoto pludmali un omulīgajiem viesiem.        

Par godu sezonas atklāšanai viesiem uzstāsies dziesminieks Goran Gora. Šis solās būt emocijām un melodijām bagāts vakars, kad klātesošajiem tiks dota iespēja saplūst ar dabu un mūziku. Neiztrūks arī Valmiermuižas alus darītavas brūvējumi, "Gardu muti" spirdzinājumi un citi patīkami pārsteigumi. 

Arī šogad še tiks rīkoti dažādi iedvesmojoši pasākumi - praktiski prātīgās trešdienas, dzīvās mūzikas vakari un "Dāmu štātes". 

Vasarnīcas darba laiku, kā ierasts diktēs laika apstākļi. Saulītei ripojot pa debesjumu, darba dienās slēģi tiks atvērti no plkst.13.00 līdz 20.00. Brīvdienās no plkst.11.00 līdz 22.00.

Koncerts bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)