Banner 980x90

Aprīlī notiks Valmieras Restorānu nedēļa

Valmiera, 9.marts, LETA. No 9.aprīļa līdz 14.aprīlim notiks Valmieras Restorānu nedēļa, aģentūru LETA informēja Valmieras Tūrisma informācijas centra pārstāve Anita Tīlena.

Nedēļas laikā Valmieras restorāni aicinās nobaudīt maltīti par 20 eiro kā no pieciem iestādījumiem Valmierā, Kocēnu vai Burtnieku novadā - "Rātes Vārti", "Vecpuisis", "Agnese", Valmiermuižas Alus virtuve vai Dikļu pils restorānā.

Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus restorānos, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju

Valmieras restorānu nedēļa norisināsies Centrālās Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmas 2014.- 2020.gadam līdzfinansēta projekta "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai" ietvaros.

Centrālbaltijas jūras reģiona programmas projekts "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai" vieno vienpadsmit projekta partnerus no Latvijas, Igaunijas un Zviedrijas. Tā galvenie mērķi ir iedzīvināt vēsturiskās Hanzas savienības mantojumu mūsdienās, izveidot Hanzu par vadošo tūrisma zīmolu Baltijas jūras reģionā, kā arī attīstīt jaunus un interesantus tūrisma produktus. Stiprinot zīmola "Hanzas kulinārija" ieviešanu mūsdienu Hanzas pilsētās, Valmieras Restorānu nedēļa ir viens no Hanzas kulinārā mantojuma akcentējošiem pasākumiem, piedāvājot senās garšas mūsdienīgā izpildījumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)