Banner 980x90

Aizvadīts LTRK Vidzemes nodaļas 2016.gada noslēguma pasākums

Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Piektdien, 9.decembrī Valmierā aizvadīts Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļas 2016.gada noslēguma pasākums.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Justīne Deičame, to atklāja LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis, iepazīstinot klātesošos ar būtiskākajiem darbiem, kas paveikti 2016.gadā. Tāpat apmeklētājus uzrunāja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks un ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens.

"Šādu noslēguma pasākumu tradicionāli rīkojam decembrī, lai atskatītos un izvērtētu gada laikā paveikto, kā arī nospraustu tālākos darbības mērķus. Šogad pirmo gadu pasākumu organizējām kopā ar Valmieras Uzņēmēju konsultatīvo padomi. Pateicos ikvienam LTRK biedram par artavu, kas ieguldīta Latvijas uzņēmējdarbības vides pilnveidošanā, tādējādi veicinot Latvijas tautsaimniecības attīstību. Īpašs paldies LTRK Vidzemes nodaļas ilggadējiem sadarbības partneriem, kā arī Valmieras Uzņēmēju konsultatīvās padomes biedriem, ar kuriem kopīgi veicinām Vidzemes reģiona labklājību un ekonomisko augšupeju," norāda LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

Starp pasākuma viesiem bija Vidzemes uzņēmēji, LTRK biedri, pašvaldību pārstāvji un sadarbības partneri, tai skaitā Latvijas Republikas konsule Pleskavā Evija Dumpe un Latvijas Republikas konsuls Vitebskā Uģis Skuja. Tāpat pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja vairāki nozares eksperti, tādējādi klātesošajiem uzņēmējiem dāvājot iespēju ne tikai uzzināt par aktualitātēm Latvijas uzņēmējdarbības vidē, bet arī konsultēties un gūt atbildes uz dažādiem jautājumiem.

Pēc atklāšanas vārdiem pasākuma dalībniekiem bija iespēja klausīties un iesaistīties diskusijā "Uzņēmējdarbības vide un tās attīstība Latvijā un reģionos". Savā pieredzē un zināšanās dalījās "SEB banka" makroekonomikas eksperts Dainis Gašpuitis, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks, IBS "Prudentia" padomes loceklis Ģirts Rungainis, "CERTUS" valdes priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis un LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

Noslēdzoties diskusijai, LTRK biedru lokā uzņemti 13 jauni uzņēmumi, kā arī ar Pateicības rakstiem tika godināti uzņēmēji un sadarbības partneri. Par sadarbību un ieguldījumu uzņēmējdarbības vides attīstībā LTRK Pateicības rakstus saņēma Valmieras pilsētas pašvaldība un AS "Brīvais vilnis". Savukārt LTRK Vidzemes nodaļas Pateicības rakstus saņēma: Pārgaujas, Smiltenes un Salacgrīvas novadu pašvaldības, Vidzemes Augstskola, Valmieras tehnikums un Smiltenes tehnikums, SIA "Venden, AS "Smiltenes piens", SIA "Woltec", SIA "Kebbe IT Latvia", SIA "Artifex Plus" un Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kā arī Latvijas Republikas konsulāti Pleskavā un Vitebskā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)