Banner 980x90

Aizvadīta "Vidzemes fitnesa diena 2017"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 4.martā, Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC) norisinājās "Vidzemes fitnesa diena 2017" - fitnesa pasākums, kurā ikvienam bija iespēja izbaudīt un iepazīt fitnesu.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja VOC pārstāvniecība, pasākumā bija pieejama plaša programma, meistarklases profesionālu, Latvijā atdzītu treneru vadībā, kā arī bagātīga MIX zona.

Prasmīgi, pieredzējuši treneri sniedza meistarklases pasākuma apmeklētajiem. Kā jau ierasts, aktivitātes jāsāk ar iesildīšanos - to vadīja trenere Daniela Kupriša no Valmieras - Sar tup mobility. Kad ķermeņi bija iesiluši, dalībnieki bija gatavi jau aktīvākam fitnesam. Kristaps Strods iekustināja publiku ar N+TC Endurance treniņu, kas ir spēcīgs izturības un spēka treniņš. Neliels atelpas brīdis sekoja ar Latvijas BodyART skolas prezentētājtreneri Zigmundu Āboliņu. BodyART ir dziļās muskulatūras treniņš, vienkāršs, bet tajā pašā laikā sarežģīts un efektīvs.

Aizraujoši atraktīvos mūzikas ritmos visus dalībniekus vienoja zumba, Lienas Ozoliņas vadībā. Pēc aktīvām dejām zumbas ritmos uz skatuves kāpa Ance Auziņa. Atraktīvajā N +TC Strenght treniņā bija dažādi spēka, izturības un veiklības vingrinājumi. Svarīgākā treniņu daļa bija atsildīšanās. Tad uz skatuves kāpa Zigmunds Āboliņš ar Strech Relax. Efektīvi stiepšanās un elpošanas vingrinājumi apvienoja cilvēka ķermeni, prātu un dvēseli.

Paralēli visām meistarklasēm bija pieejama arī bagātīga MIX zona. Tā bija iespēja izprast, iepazīt un izmēģināt Crossfit treniņus valmierieša Ģirta Ieviņa vadībā. Ginta Kalniņa vadīja vairākas nodarbības un parādīja kā pareizi un efektīvi darboties ar pasaulē atzīto un daudzpusīgo TRX. BodyBike no spēka pasaules.

Pašiem mazākajiem visas dienas garumā notika dažādas aktivitātes treneres Gunas Lūsiņas un Lāsmas Takenbekovas vadībā. Visas fitnesa dienas ietvaros VOC fizioterapeits Jānis Skriaba sniedza padomus, kā labāk trenēties, ko darīt traumas gadījumā. Dažādus testus, kā arī ķermeņa tauku masas mērījumus un asinsspiediena mērījumus veica "Sporta laboratorija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)