Banner 980x90

Valmieras tehnikums pavasari iesāks ar specialitāšu nedēļām

Sākot no 13.marta piecas nedēļas pēc kārtas Valmieras tehnikumā norisināsies specialitāšu nedēļas. Šajās nedēļās būs iespējams uzzināt vairāk par apgūstamajām izglītības programmām, iepazīt skolotājus un apskatīt mācību vidi. Aktīvākajiem specialitāšu nedēļas dalībniekiem būs iespēja saņemt sertifikātus, kas būs kā priekšrocība uzņemšanā, ja audzēknis izlems mācīties Valmieras tehnikumā. 

Pirmo specialitāšu nedēļu iesāks pārtikas produktu ražotāji. 14.martā no plkst. 13:30 notiks atvērtā praktiskā stunda, kad apmeklētāji varēs uzzināt vairāk par miltu produktu izstrādājumiem, kā arī līdzdarboties aktivitātēs. Savukārt, 15.martā būs pārtikas produktu ražotāju zināšanu konkurss "No pusvārda", kura laikā sacentīsies skolas audzēkņi. 22.martā no plkst. 13:00 tiks rīkota atvērtā stunda mehatronisku sistēmu specialitātei. Šajā dienā visus apmeklētājus sagaidīs robotiņš, kas arī norādīs ceļu, kur doties tālāk.

Atvērtās stundas laikā viesi varēs uzzināt vairāk par to, kas ir robotika, hidraulika, sensorika, mehānika, pneimatika un elektronika, kā arī piedalīties konkursā. Trešājā nedēļā, 29.martā no plkst. 14:00 Multifunkcionālajā zālē, Valmieras tehnikumā varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, stafetēs un konkursā, kas tiks saistītas ar loģistikas specialitāti. Būs iespēja izmēģināt loģistikā izmantojamas iekārtas un mācību programmas. Grāmatvedības un komerczinību specialitātes aizvadīs ceturto specialitāšu nedēļu. Tās laikā Valmieras tehnikuma audzēkņi piedalīsies starptautiskajā skolēnu mācību uzņēmumu tirdziņā Rīgā. 6. aprīlī no plkst. 10:00 ikviens varēs piedalīties komerczinību stundā, kurā būs iespēja tikties ar skolas absolventiem un uzzināt par karjeras iespējām profesijā. Šajā laikā būs iespēja arī uzzināt kā apkalpot pircējus un kā iekārtot skatlogu. No plkst. 12:30 ikvienam būs iespēja piedalīties grāmatvežu pēcpusdienā, kad tiks pārbaudīta jauniešu precizitāte un asprātība, kā arī zināšanas par tā brīža notikumiem.

Specialitāšu nedēļu ciklu noslēgs viesmīlības pakalpojumu un ēdināšanas pakalpojumu specialitātes nedēļa. 10.aprīlī plkst. 10:00 ikvienam ir iespēja pieteikties praktiskajām nodarbībām ēdienu gatavošanā. Savukārt, 11. aprīlī no plkst. 12:00 būs iespēja iejusties viesmīlības pakalpojumu speciālista ādā, uzzināt ko vairāk par šo profesiju un vērot paraugdemonstrējumus ar uguni un ledu.

Lai pieteiktu dalību kādai no specialitāšu nedēļas aktivitātēm, lūdzu sazināties ar pasākuma rīkotājiem, zvanot pa tālruni 28612032 vai rakstot uz e-pastu sabine.smite@valmierastehnikums.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)