Banner 980x90

Izlaušanās istaba bibliotēkā

Skolēnu pavasara brīvlaika sākumā VIBJO "Sudraba ZIRG`s" bibliotēkas telpās rīkoja vēl nebijušu un īpaši aizraujošu pasākumu - izlaušanās istabu kopā ar itāļu noziedznieku Albano Džovanni.

Iepriekš piesakoties pasākumam, 13.un 14.martā bibliotēkas telpās ieradās skolēnu grupiņas, kas bija noskaņojušās kārtīgiem prāta un veiklības mežģiem, lai cīnītos pret ļaunā itāļa nodomiem. Sākumā uzdevums varbūt pat šķita pārlieku vienkāršs - atrast noslēptu atslēgu bērnu rotaļu istabā, taču, kā atzina paši dalībnieki, dažkārt pat atvēlētās 45 minūtes šķita par maz, jo sagatavotās piņķerīgās norādes ne vienmēr bija nepieciešamas, daudz laika tika patērēts maldīgas informācijas atšifrēšanai.

Pirms ieslēgšanas rotaļu istabā paši dalībnieki arī tikās ar pašu Albano Džovanni, lai saņemtu nepieciešamās norādes uzdevuma veikšanai. Protams, galīgas bezizejas gadījumā bija iespējams trīs reizes sazināties ar noziedznieku, taču viņš bieži vien tikai ļauni pasmējās un turpināja tīksmināties par apjukušajiem. Kā izrādās, visātrāk no telpas spēja izkļūt 11 gadus veci bērni, proti, viņi izmantoja tikai pusi no atvēlētā laika, gudrībā apsteidzot pat 4 gadus vecākus jauniešus.

Kopumā pasākumu apmeklēja gandrīz 50 bērnu un jauniešu, un visi kā viens apgalvoja, ka arī turpmāk vēlas apmeklēt šādus VIBJO "Sudraba ZIRG`s" rīkotus pasākumus.

VIBJO Sudraba ZIRG's ir aktīva jauniešu domubiedru grupa ar nosaukumu, kas darbojas Valmieras integrētajā bibliotēkā un sadarbībā ar to. Foto: https://www.facebook.com/pg/vibjozirgs/photos/?tab=album&album_id=422952861375441

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)