Banner 980x90

6 faktori, kas atvieglos mobilā telefona izvēli

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mobilais telefons kļuvis par uzticamu palīgu un līdzgaitnieku ikdienas gaitās – reti kurš spēj iedomāties dzīvi bez tā sniegtajām iespējām. Bet, kad pienāk brīdis jauna tālruņa iegādei, aktuāls kļūst jautājums – kam pievērst uzmanību, meklējot piemērotāko variantu?

Klasika vai mūsdienīgi risinājumi?
Lai arī lielāku popularitāti šobrīd iemanto viedtālruņi, joprojām ir daudzi, kuri priekšroku dod klasiskākām vērtībām – telefonam ar pogu klaviatūru. Šādi telefoni neizceļas ar tik lielu funkcionalitāti, taču ir gana ērti un praktiski. 

Viedtālruņus pārsvarā izvēlas lietotāji, kuriem telefons noderīgs ne tikai saziņai. Ar viedtālruņa palīdzību iespējams izmantot sociālos tīklus, iepirkties, atbildēt uz e-pastiem un klausīties iemīļoto mūziku.

Tālrunis ar vienu vai divām SIM kartēm?
Mobilais telefons ar divām SIM kartēm ir noderīgs risinājums, ja tiek lietoti divi tālruņa numuri, piemēram, privātajām un darba vajadzībām. Ieliekot abas kartes vienā telefonā, varēsi iztikt bez diviem telefoniem, tajā pašā laikā vienmēr būsi sasniedzams.

Kādai operētājsistēmai dot priekšroku?
Izvēloties telefonu, uzmanību vajadzētu pievērst arī operētājsistēmai. Tās visas piedāvā mūsdienīgas funkcijas, tādēļ lielākoties OS izvēle ir gaumes jautājums.

Plašāk zināmā operētājsistēma ir Android – ērti lietojama un daudzfunkcionāla. Plašas iespējas piedāvā arī tālrunis ar Windows OS, piemēram, ar to ir ērti sērfot internetā, spēlēt spēles un ļauties iecienīto filmu vilinājumam. 

Pieminēšanas vērtas ir arī Blackberry un iOS operātājsistēmas. Viedtālrunis ar Blackberry OS garantē labu datu aizsardzību un aplikāciju drošību, savukārt iPhone un iOS galvenā priekšrocība ir to funkcionalitāte un unikālā drošības sistēma. 

Cik liela nozīme ir procesoram un operatīvajai atmiņai (RAM)?
Vēlies, lai Tavs tālrunis darbojas maksimāli ātri? Pievērs uzmanību procesora darbības ātrumam un operatīvās sistēmas apjomam – jo jaunāks procesors un lielāks RAM apjoms, jo ātrāk telefons darbosies, ļaujot veikt arī vairākas darbības vienlaicīgi. 

Ekrāna izšķirtspēja un izmērs
Tālrunim ar labu izšķirtspēju būs kvalitatīvāks attēls. Nozīme ir arī ekrāna izmēram – īpaši, ja tajā plānots skatīties video.

Fotokamera un video kamera
Ir skaidrs, ka mūsdienās telefons tiek izmantots arī skaistāko mirkļu iemūžināšanai, tādēļ nozīme ir arī fotokameras un video kameras kvalitātei. Piemēram, viedtālrunis ar kameru no 12–15 MP un video kameru 1080–2160p nodrošina augstākās kvalitātes fotoattēlus un video materiālus, kas apmierinās pat pieredzējušus lietpratējus. 

Labākos telefonus piedāvā interneta veikals 1a.lv!
Ja esi jauna telefona meklējumos, ieskaties interneta veikala 1a.lv piedāvājumā! Tur atrodami dažādu preču zīmju, operātājsistēmu, krāsu un citu parametru mobilie telefoni par ļoti pievilcīgām cenām. Interneta veikals piedāvā arī izdevīgus līzinga un preču piegādes nosacījumus. 

Ātrs un funkcionāls mobilais telefons būs uzticams sabiedrotais dažādās situācijās – ieskaties http://www.1a.lv un uzzini, cik plašas iespējas šis interneta veikals sniedz! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)