Banner 980x90

4 iemesli, kādēļ katram komerciālajam īpašumam nepieciešama vārtu automātika

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kvalitatīva vārtu automātika ir bieža izvēle privātajos īpašumos – ģimenes un daudzdzīvokļu mājās, lai iegūtu drošību un garantētu, ka teritorijā iekļūs tikai piederošas personas. Tomēr automātiskie vārti ir ļoti universāls mehānisms, ko var pielāgot visdažādākajām vajadzībām. Un būtiski ieguvumi no šādas sistēmas uzstādīšanas būs tieši komerciālajiem īpašumiem.

Bieži vien uzņēmēji ir tik aizņemti ar dažādām iekšējām lietām, ka ne pārāk domā par īpašuma teritorijas efektīvu apsaimniekošanu un pārvaldību, jo tie it kā ir otršķirīgi jautājumi, jāpelna taču nauda! Bet uzņēmēju reālā pieredze liecina, ka vārtu automātika komerciālajam īpašumam tiešām sniedz daudzus būtiskus ieguvumus.

♦ Norobežota teritorija un uzlabots tās izskats
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Komerciālie īpašumi mēdz būt ar diezgan plašu teritoriju, tāpēc ir svarīgi domāt par tās norobežošanu un arī estētiskumu, jo tomēr īpašums un tā stāvoklis ir daļa no uzņēmuma sejas, veido tā tēlu, atstāj iespaidu uz klientiem un biznesa partneriem. Tāpēc estētisko aspektu noteikti nevajag novērtēt pārāk zemu. 

Ja komerciālā teritorija ir norobežota ar kvalitatīvu žogu, kam pievienota vārtu automātika, tad noteikti pirmais iespaids par šo uzņēmumu ir daudz labāks. Pie vārtiem arī var uzstādīt zīmi ar uzņēmuma nosaukumu, kādu papildu informāciju, kas aktuāla apmeklētājiem. Tā tiek novērstas šaubas par to, kur īsti uzņēmums atrodas, kur ir ieeja teritorijā, kuras ēkas vispār pieder šim uzņēmumam. Sakārtota vide ir pirmais priekšnoteikums veiksmīgam darbam.

♦ Pirmā drošības barjera
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Tomēr žogs un vārti daudz biežāk saistās tieši ar drošības risinājumiem. Un tas ir skaidrs, ka drošība ir viens no galvenajiem faktoriem, kas liek izvēlēties izturīgus vārtus. Vārtu automātikas priekšrocība ir tā, ka iekļūt var tikai piederošas personas, jo mehānisms strādā ar dažādiem personalizētiem tālvadības veidiem, ko uzņēmums var izvēlēties pēc saviem ieskatiem. Tā var būt pults, magnētiska karte vai kāds cits ērts risinājums. 

Vārtu automātika strādā tā, ka to nav iespējams atvērt bez šīs personalizētās pieejas, tāpēc var uzskatīt, ka tā ir būtiska pirmā drošības barjera, kas ir komerciālajai teritorijai. Tas samazinās noziedznieku interesi par šo teritoriju, jo viņi parasti meklē viegli pieejamus objektus, kur par drošību nav īpaši padomāts.

♦ Ērtības gan klientiem, gan darbiniekiem
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Vienmēr jādomā arī par darbinieku un apmeklētāju komfortu, ikdienā nepieciešamajām ērtībām. Šajā aspektā būtisku nozīmi var ieņemt arī vārtu automātika, kas atvieglo piederošo personu pārvietošanos, jo attālinātā vārtu kontrole ļauj pat neizkāpt no auto. To tiešām var novērtēt sliktos laika apstākļos, arī naktīs, kad nav patīkami kāpt ārā no auto un vērt vaļā vārtus. Tas ir papildu risks drošībai. Apmeklētāji var izmantot pie vārtiem ierīkotu zvana pogu, kas ļauj sazināties ar darbiniekiem teritorijā, lai pieteiktu savu ierašanos, bet darbinieks ar tālvadību atvērtu apmeklētājam vārtus.

Tāpat ir būtiski, ka uzņēmumam nav jāalgo darbinieks, kurš dežurē pie vārtiem, atver uz aizver tos. Darbinieki un apmeklētāji, kuri atrodas teritorijā, jūtas daudz komfortablāk un drošāk, ja teritorija ir slēgta un nepiederošiem nepieejama, tas palielina arī viņu personīgo drošību. 

Apmeklētājs, kurš iebrauc komercteritorijā ar savu auto, var droši to atstāt, neuztraucoties, ka tas tiks apskādēts vai, piemēram, nozagtas mantas no auto salona, kas brīvi pieejamās vietās ir diezgan izplatīts noziegumu veids.

♦ Iespēja palielināt īpašuma vērtību
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Visi drošības un komforta risinājumi vienmēr pozitīvi ietekmē arī īpašuma kopējo vērtību. Un tas noteikti ir svarīgi katram uzņēmējam, jo īpašuma vērtība ir būtiska dažādos aspektos – tas ietekmē kreditēšanas iespējas, arī atsaucas uz apdrošināšanas izmaksām, tāpat ir būtiski arī gadījumā, ja īpašumu ir vēlme pārdot. Vārtu automātika ir aspekts, kas sniedz būtiskus ieguvumus gan drošības ziņā, gan uzlabo teritorijas izskatu, palīdz veidot sakārtotu un komfortablu vidi. Tāpēc tas noteikti būs nozīmīgs ieguvums, kas ļaus palielināt komerciālā īpašuma kopējo vērtību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)