Banner 980x90

17.novembrī Beātes ielā norisināsies svētki "Latvijas svētki bērniem"

Pirmdien, 17.novembrī, bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" un "Mīļvietiņa" aicina Valmieras ģimenes ar bērniem uz Latvijas dzimšanas dienai veltītiem pasākumiem Beātes ielā 23 "Latvijas svētki bērniem".

No plkst.14.00 līdz plkst.16.00 "Ideju mājā" norisināsies nodarbības bērniem no 2-6gadiem veltītas Latvijas dzimšana dienai. Pedagoģes Ilzes Tupuriņas vadībā būs iespēja izzināt dažādus faktus saistībā ar mūsu valsti, tās rašanos, dabu, cilvēkiem, arī mūsu pilsētu, Valmieru. Visi apmeklētāji saņems lentītes valsts karoga krāsās un nelielas dāvanas no "Ideju mājas". Pasākuma laikā vecākiem būs iespēja līdzdarboties bērniem vai arī atstāt savu atvasi "Ideju mājas" personāla uzraudzībā. Būs iespēja izmēģināt arī GIGI Bloks radošo būvlaukumu.

Nodarbības cena 7,-/h eiro. "Ideju māja" piedāvā īpašas atlaides Valmieras ģimenēm, kurās aug divi vai vairāk bērnu- ja no vienas ģimenes nodarbību apmeklēs divi vai vairāk bērnu, vienas nodarbības cena katram - tikai 5,-/h eiro.

Pieteikties www.imim.lv sadaļā "Kalendārs", tel.:7650440, info@imim.lv.

Savukārt "Mīļvietiņa" no plkst.14.00 aicina Valmieras ģimenes iemūžināt Latvijas dzimšanas dienu tematiskā fotosesijā latviskās noskaņās iekārtotā foto stūrī.

Fotosesijas cena: 10,-eiro.

Pieteikties 26551263 vai laura.gerlina@inbox.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)